Emocije
Knjige

Šta odgovarate kad vas pitaju kako ste?

Da li vam se dešava da ne možete shvatiti šta zapravo osjećate ni kako vam je u nekoj situaciji? Jedan od najvažnijih koraka u ličnom rastu i razvoju jeste upravo – razumijevanje sebe.

Kada sebe razumijemo, sve se manje osjećamo neprijatno, a samoljubav sve više raste.

Danas većina ljudi ne zna da verbalizuje ili prepozna svoje emocije, što vodi manje kvalitetnijem životu nego što je onaj u osoba koje su emocinalno pismene. Nije tajna da oko emocija i osjećanja u psihologiji postoji više teorija i rasprava o tome šta one jesu, što je i jedan od razloga činjenici da čovječanstvo danas ne umije prepoznati koja to osjećanja ima.

emocije
emocije

Knjiga Zorana Milivojevića je jedna od najboljih knjiga na ovu temu, napisana i za psihologe i one koji vole ovu nauku. Čitanjem ove knjige,  saznaćete šta je to anksioznost, a šta sreća i mnoštvo drugih emocija, prijatnih ili neprijatnih, koje utiču na naše živote.

Kada prepoznamo emocije koje imamo mi ili drugi ljudi, onda više znamo o tome kako da postupimo prema sebi ili prema ostalima.

Ova knjiga je jedan od načina koje ovo možete postići, a njen autor je jedan od najpoznatijih i najuspješnijih psihoterapeuta na našim prostorima.

“Sasvim pouzdano knjiga Emocije dr Zorana Milivojevića jeste najznačajnija knjiga srpske psihologije XX veka” -Dr Draško Ređep

Autor: Zoran Milivojević

Naziv knjige: Emocije

Izdavač: Psihopolis institut, Novi Sad

Godina: 2007.

Cijena*: 41.90km / 2.640,00 RSD

*Informacija o cijeni je preuzeta sa Psihopolisovog sajta, te podrazumijeva da različiti distributeri imaju mogućnost izmjene iste

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *